Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 709 kJ / 169 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,60 g |
Tuky | 1,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 146 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 1,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z filé z tresky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KlOn
Moje poznámka
Pomazánka z filé z tresky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KlOn
Nejnovější recepty
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 7 minutami
Kynuté meruňkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové hranolky
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová bábovka
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno 26. 6. 2025 11:01
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno 26. 6. 2025 10:54
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché punčové řezy
Klar98 před 27 minutami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 35 minutami
Lučinová pomazánka s vajíčky a okurkou
Atram55 před 1 hodinou
Ovocné muffinky s ořechy
kmatyasova před 2 hodinami
Koprová omáčka
Helenka1993 před 2 hodinami
Cuketová omáčka se sýrem
Wanilor před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Anna.Milkova před 5 hodinami
Žemlovka se snehem
Lenka1980 před 5 hodinami
Krůtí nudličky se šunkou
Honza62 před 6 hodinami
Krémová kedlubnová polévka
Daduse před 6 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z tresky,
pomazánka z filé,
pomazánka z pečené tresky,
pomazanka s file,
pomazánky z file,
treska pomazanka,
pomazánka z pečeného filé,
pomazánky z tresky,
salát z pečeného filé,
pomazánka treska,
pomazanka file,
recept na pomazánku z fílé,
pomazanka s tresky,
recept pomazanka z tresky,
pomazánka z pečeného rybí filé,
treska recept,
treska,recepty,
pomazanka s tresky,
pomazanku z filé,
pomazánka z fille
Suroviny:
filet z tresky,
jogurt bílý,
cibule šalotka,
sůl,
pepř mletý,
šťáva citronová,
bylinky
Komentáře (4)