Filé z tresky

toprecepty.cz Kuchař:

Ryby 5 názorů

32

Suroviny

100 g másla
šťáva z 1 citronu
4 větší plátky filé z tresky
2 zralá rajčata
hrst jemně nasekané petrželky
sůl
mletý pepř
může být i kmín
možná i brambory
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Ve velké zapékací míse rozpustíme máslo, přidáme plátky z tresky, pokapeme šťávou z citronu, poklademe na plátky nakrájenými rajčaty, posypeme petrželkou, můžeme přidat i brambory nakrájené na plátky, osolíme, opepříme, posypeme kmínem, nejlépe mletým a dáme péci.

  2. Pečeme do té doby, než brambory zrůžoví.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Filé z tresky

  • karel karel(neregistrovaný)

    Dobrý den přeji.
    Koukám se na recepty jak upéct rybu a hledám nejen rady ale i inspiraci,protože jsem kuchař zcela vyjímečně.
    Ale hned první recept mě upřímně rozesnál.Ačkoli vařím vyjímečně,tak zcela určitě bych u tohoto receptu pěkně všechny součásti jídla urovnal.Každé jídlo může být chutnější či méně chutné,ale hodně záleží na prvním dojmu a tato úprava je opravdu děsná.Upřímně vám řeknu,že na takové jídlo bych ihned přestal mít chuťa nemyslím to osobně k tvůrkyni receptu,protože ji neznám....

    Odpovědět

  • kačena kačena(neregistrovaná)

    Co je to za odpornou fotku? stolování a podávání jídla na talíř má taky nějakou kulturu!!!:-((

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

  • Martin Martin(neregistrovaný)

    Dnes uvařeno a s chutí snězeno - brambory jsem nechal nahoře - super!
    moc děkuju. :-)

    Odpovědět

  • martina martina(neregistrovaná)

    tak dnes jsem to vyzkoušela i s bramborem a byla to velká mňamka:yes:nakonec jsem to posypala sýrem a můžu jedině doporučit..a ty brambory jsem dala pod rybu:-)

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo