Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 279 kJ / 3 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,65 g |
Tuky | 168,16 g |
Vláknina | 21,30 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 511 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 402,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makronky Danča
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWDL
Moje poznámka
Makronky Danča
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWDL
Nejnovější recepty
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno před 5 hodinami
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno před 5 hodinami
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno 25. 6. 2025 14:00
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno 25. 6. 2025 11:27
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr bublanina
Barbora0431 před 12 minutami
Ruské vejce
Ivyjg před 24 minutami
Kolínkoto
Krenaroman před 38 minutami
Škvarkové pagáčky
kubicova.maja před 50 minutami
Sněhový rybízový koláč
ProchazkovaAndela před 1 hodinou
Hermelínový salát (nejen) s jahodami
Dasaja před 2 hodinami
Meduňkovo-citronová limonáda
Jarda1972 před 3 hodinami
Krémová polévka z kuřete
Kajkajak před 4 hodinami
Houskové knedlíky I
Danuska12 před 6 hodinami
Tématické fráze:
sablona na makronky,
makronky šablona,
oříškové makronky recept,
makronky recept,
makronky postup,
návod na makronky,
papírová šablona na makronky,
vytvoření papírove šablony na makronky,
šablony na makronky,
těsto na makronky,
makronky návod,
makronky s vanilkovou náplní,
recept na makronky,
šablona makronky,
makronky srdíčka,
makronky top recepty,
makronky - recepty na přípravu,
makronky šablony,
makronky těsto,
šablona koleček na makronky
Suroviny:
bílek,
cukr krupice,
mandle mleté,
cukr moučkový,
potravinářské barvivo,
smetana,
čokoláda bílá
Komentáře (3)
***
500 g krému je móóóc
No, a každý šlehá sníh jak umí (když nepočítám na páře, tak jsem vyzkoušel 7 způsobů, jestlisenepletu) a vyjma starých (tekutých) bílků je to šumafuk
A protože nikdy nevím kdo u nás šlehač naposledy opečovával, tak nádobu i metly před šleháním pro sichr odmastím (např. octem)