Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pařížské řezy Danča

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Danca beruska Danca beruska

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 419 kJ /
4 402 kcal
Bílkoviny72,86 g
Tuky224,37 g
Vláknina33,25 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 338 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy506,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Den předem svaříme suroviny na pařížskou šlehačku a necháme do druhého dne vychladit v lednici. Šlehačku přivedeme k varu a přidáme k ní čokoládu. Pak už stačí jen metličkou míchat, dokud se čokoláda nerozpustí. Smetana musí nejprve zchladnout při pokojové teplotě, pak ji přesuňte na noc odpočívat do lednice. Krok 2: Suroviny na dva korpusy vyšleháme elektrickým šlehačem na těsto. Hned rozetřeme na plechy vyložené pečicím papírem a dáme péct do trouby na 170 stupňů, na cca 15 minut. Upečené korpusy necháme vychladnout. Krok 3: Pařížskou šlehačku vyšleháme a natřeme na korpus. Krém přiklopíme druhým plátem, lehce přitlačíme a necháme vše v chladu odpočinout. Potom zbytek krému natřeme na povrch a posypeme nastrouhanými ořechy .

Zveřejněno 26. 4. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pařížské řezy Danča

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NoV8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pařížské řezy Danča

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NoV8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
parízské rezy, nejlepší pařížská šlehačka recept, pařížské řezy recept, šlehačkové pařížské řezy recept, řezy s pařížskou šlehačkou, příprava pařížské šlehačky, pařížský řez, pařížské řezy jednoduché, jak připravit pařížskou šlehačku, pařížské řezy z kaštanu, recepty pařížské řezy, recept na pařížské řezy, šlehačkové pařížské řezy videorecept, nejlepší pařížské řezy, parizske kostky danca, šlehacka pařižsky rez, řezy z pařízkou šlehačkou, rezy s parisskou šlehačkou, recept na ořechové řezy s pařížskou šlehačkou, parizske řezy krém z kaštanů

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr, cukr vanilkový, vejce, olej, voda, kakao, prášek do pečiva, šlehačka, tyčinka ledové kaštany, čokoláda na vaření, ořechy

Přidat fotografie receptu