Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 756 kJ / 1 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 200,14 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na majoránce a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GO1L
Moje poznámka
Kuře na majoránce a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GO1L
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 2 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 26 minutami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 4 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 4 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 8 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Tématické fráze:
kuře na majoránce,
marináda na kuřecí maso- česnek majoránka,
majoránka citron,
maso na cesneku a majorance,
kuře na majoránce a česnek,
marináda na maso s majoránkou,
kuřecí na česneku a majoránce,
kureci na majorance a česneku
Suroviny:
kuře,
česnek,
majoránka čerstvá,
sůl,
olej,
citron,
voda,
máslo
Komentáře (9)
Dělávám cosi podobného s tymiánem, chuťově je to s majoránkem hnedle vedle
Běžně maso potřu česnekem utřeným se solí a posypu kořením, případně s troškou oleje připravím pastu a postupuji stejně; v obou případech ochucuji vně aj vo vnútri hydiny
Jinak mi rcp přijde jako hledání Ameriky...
Píšete o marinování a přitom nemarinujete
A to máslo s olejem
No a pokud byste použil studené máslo až na samý závěr k zahuštění šťávy, tak to by bych bral
Na jednoho ptáka hořčičák oleje a ještě 2-3 lžíce másla?
Mám pokračovat?
400 ml Oleje
***
No, bych to nazval spíše Kuře v oleji