Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře na majoránce a česneku

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

1. 7. 2018 20:40

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 756 kJ / 1 854 kcal
Bílkoviny2,10 g
Tuky200,14 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

27. 10. 2019 08:33

Dobré. :yes::yes: Nerobila som celé kurča, to sama nezjem, robila som len dolné kuracie stehná. Ale chutnalo. ;-)

casino casino

2. 7. 2018 23:52

Dominik22:
Dělávám cosi podobného s tymiánem, chuťově je to s majoránkem hnedle vedle :-)
Běžně maso potřu česnekem utřeným se solí a posypu kořením, případně s troškou oleje připravím pastu a postupuji stejně; v obou případech ochucuji vně aj vo vnútri hydiny:-! Od časů, kdy drůbež ze dvora přestala (samá ruka samá noha) vypadat jak maratonští běžci či jak kukačka kohoutí https://www.youtube.com/watch?v=KJJW7EF5aVk :-D a prodávají se naducánci ne nepodobní bowlingovým koulím:-) tak při pečení nepoužívám žádný tuk! Pouze podleji "slzou" vody a o zbytek se samomazné kuře postará samo a pořádné kuře pustí sklenku sádla.
Jinak mi rcp přijde jako hledání Ameriky...
Píšete o marinování a přitom nemarinujete ;-)
A to máslo s olejem:-? Škoda másla:-(( Pokud byste ho použil až po slití oleje, tak snad:-)
No a pokud byste použil studené máslo až na samý závěr k zahuštění šťávy, tak to by bych bral :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 7. 2018 12:59

Když opominu to množství oleje, tak se mi líbí marináda s majoránkou. Já sama ji dávám na kachnu, pokud můžu, tak čerstvou a je fakt skvělá :-8

Dominik22 Dominik22

2. 7. 2018 09:50

casino: Ano, když marinádu rozetřete po celým kuřeti je to akorát, hlavně když potřete kuře olejem nebo sádlem zapříčiní to, že se kuře nebude vysušovat. A máslo se rozpustí ve vodě, když tím potom kuře poléváte má lepší chuť. Ale jestli je to pro Vás moc oleje, myslím že můžete dát i méně.

casino casino

1. 7. 2018 23:47

Dominik22:
Na jednoho ptáka hořčičák oleje a ještě 2-3 lžíce másla?:-O
Mám pokračovat? ;-)

Dominik22 Dominik22

1. 7. 2018 21:49

hosta: Omlouvám se asi jsem se musel překliknout. Peče se nepřikryté.

hosta hosta

1. 7. 2018 21:36

Co se zbylým olejem? (v surovinách 400 ml, použije se polovic). Peče se přikryté? Nepřikryté?

casino casino

1. 7. 2018 21:06

"Kuře na majoránce a česneku"
400 ml Oleje
***
No, bych to nazval spíše Kuře v oleji :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře na majoránce marináda na kuřecí maso- česnek majoránka majoránka citron maso na cesneku a majorance kuře na majoránce a česnek marináda na maso s majoránkou kuřecí na česneku a majoránce kureci na majorance a česneku

Suroviny: kuře, česnek, majoránka čerstvá, sůl, olej, citron, voda, máslo

TopRecepty.cz

Kuře na majoránce a česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GO1L