Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 280 kJ / 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,00 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g4Mr
Moje poznámka
Treska na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g4Mr
Nejnovější recepty
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno před 2 hodinami
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí vývar s domácí těstovinou
Přidáno před 8 hodinami
Kefírové koláčky s tvarohem a povidly
Přidáno před 8 hodinami
Palačinková růže
Přidáno před 16 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno 9. 5. 2025 11:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
bobnak před 13 minutami
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Veronika_1 před 37 minutami
Majonézové koláčky bez kynutí
Monika146 před 2 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Kamila30 před 3 hodinami
Rebarborový koláč
hankaslaba@email.cz před 3 hodinami
Krupicová kaše
kodrla před 3 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 4 hodinami
Bublanina
scorpioon01 před 4 hodinami
Křenová omáčka
trdlo před 4 hodinami
Cibulová omáčka s karamelem
trdlo před 4 hodinami
Tématické fráze:
treska na másle recepty,
treska na masle,
top recepty treska,
top treska na másle,
recept treska na másle,
treska recepty,
treska s kůží na másle a kmíně,
treska nejrychlejší recept,
jak na tresky,
treska,recepty,
treska recepty na másle,
treska bez kůže recepty,
treska na panvicce,
treska na maslo
Suroviny:
treska,
sůl,
kmín mletý,
máslo
Komentáře (3)
Ex post hledám recept...
Tady tento rcp souzní s mou přípravou
Až na maličkost...
...použil jsem filet s KŮŽÍ
Na rozpálenou pánev s kapkou oleje dát maso na pár vteřin kůží nahoru (jen co maso zbělá), pak přidat máslo a rybku otočit kůží dolů a dělat do okamžiku kdy máslo chytne oříškovou barvu.
A že má máslo i jedinečnou oříškovou chuť, to znalci samozřejmě vědí, že
Jako příloha pouze lehce ochucený ledový salát...
...no a žbrdolec bílého, že