Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filety z aljašské tresky na másle

Připravit chutně tresku není vůbec těžké. Vhodně ji okořeňte a nechte chvilku odležet. Pak ji osmažte na kvalitním oleji spolu s kouskem másla. Z obyčejné ryby bude lahůdka. Podávejte nejlépe s bramborem.

Hodnocení receptu je 5,0 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 4 min Doba tepelné úpravy: 6 min + 10-15 minut na odležení

10 min (4 min příprava + 6 min tepelná úprava, + 10-15 minut na odležení )

6. 3. 2024 12:34

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 852 kJ / 682 kcal
Bílkoviny0,46 g
Tuky75,30 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 166 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Známá a velice rychlá příprava rybích filet. Pokud budete dělat kapra nebo jinou rybu nakrájenou na silnější díly, musíte počítat s delší dobou úpravy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

8. 3. 2024 20:05

Marie Svarcova: Moanka: Moc vám děkuji:-KV jednoduchosti je krása a ryby jen se solí a kmínem máme nejraději:-QI kapra jsme měli o Vánocích v této úpravě.V trojobalu byl až druhý den:-8

Marie Svarcova Marie Svarcova

7. 3. 2024 09:35

:-)<3:yes::yes: také máme rádi ryby - jednoduše upravené jsou nejlepší :-K

Moanka Moanka

6. 3. 2024 22:14

Mňam. Ryby mám moc ráda. A ty nepotřebují ničím moc přebít. <3 Dobrůtka! <3

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 3. 2024 21:39

Moc jste mě potěšili:-8Velké díky vám všem:-K
Chtěla jsem původně dát jen fotku k nějakému receptu,které tady jsou.Ale stejný recept jsem nenašla a tak jsem tento pro oživění chutné ryby přidala:-)

RubyRom RubyRom

6. 3. 2024 17:56

Moc pěkné :-K:yes::yes:

MarcelaPa

6. 3. 2024 16:33

Drahuško, přesně takto připravujeme ryby, je to ta nejlepší, nejrychlejší a nejdobřejší úprava.<3

Eja57 Eja57

6. 3. 2024 15:15

Moc pěkné. Jednoduché, čistá chuť.
Hvězdičky letí.
:-K

Jaromira18 Jaromira18

6. 3. 2024 15:06

:yes::yes:Vynikající.:-K

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

6. 3. 2024 13:18

Hezky a jednoduše uvařeno! Dala bych si.:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: treska aljašská, máslo, olej, cibule lahůdková

TopRecepty.cz

Filety z aljašské tresky na másle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDrgV