Velikonoční vykrajovaná vajíčka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 847 kJ / 2 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,91 g |
Tuky | 124,13 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 570 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 284,97 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept na tohle těsto se Solamylem mám po své babičce, pekla z něj linecké cukroví na Vánoce. Díky škrobu je pečivo křehké a vydrží dlouho vláčné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 11 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 12 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 12 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 21 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Wanilor uvařila před 25 minutami
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 5 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 8 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 11 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 11 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Další recepty
Tématické fráze: velikonoční piškotová vajíčka piskotova vykrajovana vajíčka linecka vykrajovana vajícka velikonoční zvířátka vykrajovaná
Suroviny: mouka hladká, škrob bramborový, cukr moučkový, lusk vanilkový, máslo, žloutek, jahodová marmeláda
Velikonoční vykrajovaná vajíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JpKv
0 názorů