Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Džem z reveně

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 6. 2013 13:42

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 368 kJ / 2 000 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy500,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je tu několik zavařenin z reveně .. a něčeho, ve všech se reveň dusí ve vodě. Takto umletá je daleko jemnější, používám ji na linecké cukroví.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

sedlakantonin

25. 3. 2014 12:59

Určitě udělám rebarbory mám v létě hodně.Díky za recept.:yes::-p;-)

Majka8

7. 6. 2013 21:27

hosta:Šoupnu to do sekáčku,ten umí,rozmydlí to na kaši a to na závadu nebude...teda doufám

hosta

7. 6. 2013 21:17

majka8: no pokud se ti povede rozmixovat, tak je to asi stejné, zkus posekat na malinké kousky a pak mixovat;-)

Majka8

7. 6. 2013 20:58

Proč mně to napsalo..neregistrovaný,tomu teda nerozumím

majka8

7. 6. 2013 20:55

Hm...jsem na chalupě a úroda reveně je velká,zítra koupím Gelfix a večer písnu jak se zadařilo,můžu to rozmixovat?Nemám tu mlýnek na maso

hanes24

7. 6. 2013 06:05

Klaďas:yes::yes::yes:To mě nikdy nenapadlo pomlet!!!!!! Hned zkouším.

varilamyskakasicku

6. 6. 2013 19:22

Koukla jsem, a až teď se k tomu dostávám, právě jsem dodělala koláč z reveně, nevím proč, ale mám ji na koláč nejradši, nápad z mletou revení je dokonalý, džem vypadá skvěle:-K;-):-p:-p:-p:yes:

jarka skrobakova

6. 6. 2013 17:33

:yes::-K

Nikina

6. 6. 2013 17:28

ÁÁÁ to se mi bude hodit, ukládám, vyzkouším :yes::-K

rozmarynaH

6. 6. 2013 16:44

Všem děkuji za užitečné rady:-K:-K. Zkusím zamrazit. Mám z ní ráda koláč, někde ho tady mám, ale dělám tak 2x za sezonu. V zimě bude určitě chutnat. Ještě jednou díky:yes:

AniCiz

6. 6. 2013 16:08

:yes:no rebarboru můžu v jakékoli podobě..ale na tom lineckém to bude bomba..děkuji za recept:-K:-K:-K:-K

katyvypl

6. 6. 2013 15:50

rozmarynaH: Na kompostu? :-O:-? Taková škoda, to mi ji radši posílej poštou. ;-):-D Já rebarboru především zamrazuji, pak se jen vytáhne a použije se jako čerstvá. Džem jsem si koupila jednou od jedné paní, která je vyrábí a byl výýýýborný! :-*

Michaela Medkova

6. 6. 2013 15:34

Jelikož nemám mlýnek, šlo by to rozmixovat?

danielle72

6. 6. 2013 15:21

rozmarynaH: V kompostu:-?:-!:-O To neeeeee:-!:-!:-!:-!:-!:-! Tato marmeláda vypadá krásně, rebarboru jde povařit a zamrazit, já z ní dělám chutné chutney :-p:-))

Jitkas

6. 6. 2013 14:47

rozmarynaH: Je trochu podobny dzemu z angrestu (trochu). Moje maminka z revene delala i kompot a pridavala k ni posledni jablka ze sklepa. Tak se jich elegantne zbavila a bylo to dobre. Ovsem chtelo to dost hodne cukru.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: reveň reveň marmeláda z reveně reven marmelada reveň recepty recepty z reveně recepty reveň co je reveň kompot z reveně jak zamrazit reveň reven kompot recept na marmeládu z reveně reveně zavařenina z reveně co s revení reveň recept recepty - reveň marneláda reven s jahodami reven marmeláda recept marmelády s revení

Suroviny: reveň, gelfix 2:1, cukr

TopRecepty.cz

Džem z reveně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5wkx