Linecké cukroví - recept z cukrářského učiliště
Linecké přesně takové, jak se učí na cukrářské škole, si můžete upéct i vy. Podle tohoto receptu to hravě zvládnete i pokud jste teprve začátečníci. Pusťte se do toho, třeba se právě tento recept stane vaším oblíbeným.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 009 kJ / 2 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,37 g |
Tuky | 165,25 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 885 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 304,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Linecké cukroví - recept z cukrářského učiliště
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MyPR
Moje poznámka
Linecké cukroví - recept z cukrářského učiliště
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MyPR
Nejnovější recepty
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno před 48 minutami
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 4 hodinami
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 8 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 10 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šopský salát
radekfiala před 8 minutami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 1 hodinou
Dopékané řízky
jakub@V před 2 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
jakub@V před 2 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 2 hodinami
Koprová omáčka
Sahula před 3 hodinami
Loupáčky z domácí pekárny
romanakross před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Hana1234 před 4 hodinami
Moje vaječná tlačenka
Slavista62 před 4 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
TH před 4 hodinami
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
cukr moučkový,
žloutek,
marmeláda pikantní
Komentáře (5)
No, podobně se těsto na linecké dělá ve velkém v míchačkách s hákem po desítkách kg najednou
Hrozí ale spaření těsta
( Moje babička skvělá kuchařka by mě za změklé máslo do lineckého, podsypávání moukou a pečení dozlatova nepochválila...vždy studené máslo, nikdy nepodsypávat moukou a péct jen do bleda...ale už je to druhý recept na webu z učiliště se stejným postupem...)