Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 402 kJ / 4 637 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,55 g |
| Tuky | 107,60 g |
| Vláknina | 43,30 g |
| Cholesterol | 727 mg |
| Sodík | 484 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 788,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perník od tchyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KwPY
Moje poznámka
Perník od tchyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KwPY
Nejnovější recepty
Zapečená zelenina s masem a vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Jihoafrická návštěvnická buchta
Přidáno před 1 hodinou
Drůbeží sekaná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 3 hodinami
Diabetická snídaně plná potřebných bílkovin
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
Přidáno před 5 hodinami
Salát z červené řepy, okurek, fazolí a cibule
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
magdalenka před 11 minutami
Rillettes
magdalenka před 15 minutami
Domácí rybí salát s Moravankou
kimlo před 2 hodinami
Třená buchta
Mbabi před 3 hodinami
Katův šleh po mém
pazdera.jaroslav70 před 5 hodinami
Domácí chléb z trouby
magdalenka před 6 hodinami
Ledvinky dušené
Fred2 před 6 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
brtna před 14 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
Jan Nemec před 16 hodinami
Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny
brtna před 16 hodinami
Suroviny:
cukr,
vejce,
ocet,
marmeláda,
kakao,
olej,
mléko,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
prášek do perníku,
cukr,
voda,
máslo,
kakao
Komentáře (1)