Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 685 kJ / 642 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,55 g |
| Tuky | 55,82 g |
| Vláknina | 2,48 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 1,44 g |
| Sůl | 3,60 g |
| Sacharidy | 29,02 g |
Postup přípravy
Krok 1: Porce kuřete vyskládáme do zapékací mísy. Smícháme máslo, hořčici, citronovou šťávu, cukr, papriku a dle chuti sůl a pepř.
Krok 2: Směs naneseme na horní část kuřat, podlijeme lehce vodou, zapékáme v předehřáté troubě na 200 st. cca 15 minut, poté otočíme na druhou stranu, natřeme zbývající směsí a opět pečeme, dokud kuřata nemají krásnou barvu.
Krok 3: Mezitím v mírně osolené vodě se lžící oleje uvaříme těstoviny.
Zveřejněno 17. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené kuře s hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rL8k
Moje poznámka
Pečené kuře s hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rL8k
Nejnovější recepty
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 4 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 6 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 18 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 19 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:57:18
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:05:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanadské kuře
pesinova.k před 46 minutami
Vepřová kýta se zeleninou a klobásou
Leni1970 před 1 hodinou
Vydatná vločková polévka s česnekem
Janousek před 1 hodinou
Slepice na paprice
vladhn před 1 hodinou
Medovníkové koule
milhausz1984 před 1 hodinou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
milhausz1984 před 1 hodinou
Kynuté knedlíky z domácí pekárny (i pro začátečníky)
Rebeca před 1 hodinou
Lázeňské rohlíky
kunananuk před 1 hodinou
Knedlík z domácí pekárny
Rebeca před 1 hodinou
Chutné vafle
GitaV před 2 hodinami
Suroviny:
kuře,
máslo,
hořčice pikantní,
šťáva citronová,
cukr hnědý,
paprika,
olej,
pepř
Komentáře (1)