Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Základní hovězí vývar

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 4. 2021 08:36

Suroviny

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 634 kJ / 630 kcal
Bílkoviny91,33 g
Tuky6,94 g
Vláknina34,60 g
Cholesterol 165 mg
Sodík 802 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy34,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám z kuchařky Síla léčivých polévek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

99nick

19. 4. 2022 12:36

Vařit tři hodiny kořenovou zeleninu je nesmysl, to se zcela rozvaří. Tu bych přidával tak půlhodiny před koncem vaření, nastrouhanou nebo v malinkatých kostičkách tak dvacet minut před koncem. Pokud se zelenina před přidáním ještě osmaží, získá vývar lepší chuť i barvu.

casino casino

16. 4. 2021 10:41

No a když se cibule před vařením v pase přeřízne napříč a nasucho připeče dočerna (třeba při pečení masa) tak pak teprve bude barva vývaru jako lusk :-K
***
Maso ani kosti už před vařením nepeču, protože chuť vývaru se z příjemné masové chuti posune spíše k chuti po přepálenému tuku :no:

Petra Dvor. Petra Dvor.

16. 4. 2021 09:33

Eja57: Děkuji za upozornění, hned jsem to napravila.:-)

Eja57 Eja57

16. 4. 2021 09:20

Bez udání množství masa/ kosti a množství vody je recept pro začínajícího kuchaře bohužel k ničemu

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, kost hovězí morková, mrkev, celer, petržel, pórek, petrželka, cibule, pepř černý, bobkový list, koření nové koření, sůl, voda

TopRecepty.cz

Základní hovězí vývar

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LKYj