Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 634 kJ / 630 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,33 g |
Tuky | 6,94 g |
Vláknina | 34,60 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 802 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 34,34 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hovězí maso a kosti vložíme do pekáčku a nejprve asi 20 minut opečeme v troubě (ale nemusíme).
Krok 2: Pak vše vložíme společně s očištěnou zeleninou, solí, kořením do hrnce a zalijeme studenou vodou.
Krok 3: Na malém plameni vaříme 3 hodiny.
Krok 4: Nakonec polévku scedíme, dosolíme a přidáme nasekané bylinky.
Zveřejněno 16. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Základní hovězí vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LKYj
Moje poznámka
Základní hovězí vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LKYj
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 11 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 21 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 7 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 8 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 8 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 9 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 9 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 11 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 11 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 13 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
kost hovězí morková,
mrkev,
celer,
petržel,
pórek,
petrželka,
cibule,
pepř černý,
bobkový list,
koření nové koření,
libeček,
sůl,
voda
Komentáře (5)