Suroviny
Porce: cca 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 908 kJ / 1 412 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,75 g |
Tuky | 88,07 g |
Vláknina | 50,17 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 92 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 125,25 g |
Postup přípravy
Pak je necháme trochu vychladnout. Krok 2: Na oleji zesklovatíme nakrájenou cibuli.
Pak přidáme nakrájené brambory, cizrnu a zalijeme vývarem, osolíme a vaříme, dokud nejsou brambory měkké. Krok 3: Z upečeného česneku seřízneme špičku a vymačkáme ho do polévky, přidáme kešu máslo, citronovou šťávu a rozmixujeme do jemna.
Nakonec podle chuti dosolíme a opepříme.
Zveřejněno 23. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová polévka z pečeného česneku a cizrny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Av61
Moje poznámka
Krémová polévka z pečeného česneku a cizrny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Av61
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 2 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Suroviny:
česnek,
cibule,
brambory,
máslo,
vývar zeleninový,
šťáva citronová,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře