Cizrna s medvědím česnekem

magdalenka Kuchař: magdalenka

Bezmasá jídla 22 názorů

Suroviny

500 g cizrna
1 cibule nakrájená na drobno
3 lžíce oleje
70 g rajčatový protlak (malá plechovka)
feferónová pasta - štiplavý paprikový krém (kdo nemá rád - vynechá)
pepř
2 velké hrsti posekaného medvědího česneku - medvědí česnek
sůl
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cícer preberieme, umyjeme a namočíme na niekoľko hodín. Potom dáme variť, ku koncu varu osolíme. Doba varu - zistíme ochutnaním, namočený cícer cca 1 hodina.

  2. Cibuľu speníme na oleji, pridáme pretlak, orestujeme, pridáme uvarený cícer aj s časťou vody, okoreníme a povaríme aj s feferónkou cca 10 minut.

  3. Hotové vypneme a vhodíme medvedí cesnak. Priklopíme a necháme odstáť.

Poznámka

Konzumujeme ako prílohu k mäsu, chutí teplé i studené.

Možno podávať aj ako samostatné jedlo.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 28 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Cizrna s medvědím česnekem

1 2

Tématické fráze: medvědí česnek v okolí brna medvědí česnek okolí brna medvědí česnek brno a okolí cizrna recepty medvědí česnek brno medvědí česnek u brna humus s medvědím česnekem recepty s medvědím česnekem co s medvědím česnekem recept s medvědím česnekem cizrna recept cizrna v receptech česnek medvědí v okolí brna cizrna kde v brně najít medvědí česnek recept cizrna recepty z cizrny co je cizrna cizrnové recepty medvědí česnek s cizrnou

Zapomněl/a jsem heslo