Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 526 kJ / 2 277 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,83 g |
| Tuky | 114,49 g |
| Vláknina | 12,90 g |
| Cholesterol | 401 mg |
| Sodík | 2,68 g |
| Sůl | 6,71 g |
| Sacharidy | 230,52 g |
Postup přípravy
Krok 1: Dáme vařit těstoviny podle návodu.
Krok 2: Do misky nakrájíme cibuli a cibulku. Do druhé mísy nakrájíme slaninu, uzený sýr, hermelín a špek.
Krok 3: Na pánvičce rozpálíme olej, přidáme cibuli a cibulku. Do orestované cibule dáme směs slaniny atd. Zamícháme a necháme rozpustit sýr. Přidáme těstoviny, vajíčko a zamícháme.
Krok 4: Těstoviny změkly. Máme hotovo.
Zveřejněno 9. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Penne à la co dům dal
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oMnN
Moje poznámka
Penne à la co dům dal
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oMnN
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 9 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 10 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno 7. 12. 2025 01:09:02
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno 6. 12. 2025 19:03:50
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 4 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 9 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 9 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 9 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 9 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 10 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 10 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 10 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 10 hodinami
Suroviny:
těstoviny penne,
slanina,
cibule,
cibulka jarní,
sýr uzený,
sýr hermelín,
špek,
vejce,
pepř,
celer,
majoránka
Komentáře (2)