Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 013 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,55 g |
Tuky | 60,78 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 177 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 30,79 g |
Postup přípravy
Sardelky utřeme najemno a krátce před koncem vaření přidáme do omáčky.
Vyndáme cibuli, můžeme promixovat a zjemníme smetanou. Je-li třeba, dochutíme solí, ale sardelky omáčku většinou dochutí dostatečně. Krok 3: Omáčku podáváme s vařeným hovězím masem a jako přílohu volíme brambory sypané pažitkou.
Zveřejněno 24. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sardelová omáčka podle Anuše Kejřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vKWV
Moje poznámka
Sardelová omáčka podle Anuše Kejřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vKWV
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 10 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 14 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con carne
helusa27 před 1 minutou
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 10 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 11 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 12 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 12 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 12 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 14 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 14 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 15 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 17 hodinami
Suroviny:
mouka,
máslo,
řezy sardelové,
cibule,
vývar hovězí,
smetana ke šlehání,
sůl,
pažitka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.