Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sardelová omáčka podle Anuše Kejřové

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

24. 4. 2022 12:48

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 013 kJ / 720 kcal
Bílkoviny11,55 g
Tuky60,78 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 177 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy30,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Místo sardelových řezů můžeme použít 1-2 lžičky kvalitní sardelové pasty.

Recept je z kuchařky Anuše Kejřové, mírně upraven.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka, máslo, řezy sardelové, cibule, vývar hovězí, smetana ke šlehání, sůl, pažitka

TopRecepty.cz

Sardelová omáčka podle Anuše Kejřové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vKWV