Vejce se sardelovou náplní

Merylas Kuchařka: Merylas

Předkrmy 5 názorů

Suroviny

3 vejce
60 g Rama nebo Flora v kelímku nebo jiný
sardelová pasta dle potřeby
špetka pepře
sůl není třeba nebo nakonec po ochutnání špetka
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vejce si uvaříme natvrdo a necháme vychladnout, nejraději uvaříme den předem.

  2. Rozkrojíme napůl, žloutky vyndáme a vyšleháme s tukem a sardelovou pastou do pěny.

  3. Vložíme do sáčku se zdobící špičkou a naplníme bílky. Dozdobíme dle vlastní fantazie, podáváme s bílým pečivem.

Poznámka

Na zdobení používám silnější sáčky určené na zmrazování potravin, ustřihnu růžek a vložím kovovou špičku.

Tyto vajíčka přidávám i na studené obložené mísy nebo jednoporcové obložené talíře.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 116 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vejce se sardelovou náplní

Tématické fráze: plněná vejce se sardelovou pastou obložené talíře studené mísy stracené vejce recept studené předkrmy plněná vejce sardelova pasta obložené mísy a talíře recept plněná vejce sardelovou pastou plněná a obložená vejce obložené talíře foto studené předkrmy z vajec oblozene talire recepty plněná vejce sardelovou pastou vejce náplně na obložené mísy zdobení studených mís náplně do vajec plněná vajíčka se sardelovou pastou studéné mísy foto zdobení studené mísy