Vejce se sardelovou náplní

Merylas Kuchař:

Předkrmy 3 názory

54

Suroviny

3 vejce
60 g Rama nebo Flora v kelímku nebo jiný
sardelová pasta dle potřeby
špetka pepře
sůl není třeba nebo nakonec po ochutnání špetka
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vejce si uvaříme natvrdo a necháme vychladnout, nejraději uvaříme den předem.

  2. Rozkrojíme napůl, žloutky vyndáme a vyšleháme s tukem a sardelovou pastou do pěny.

  3. Vložíme do sáčku se zdobící špičkou a naplníme bílky. Dozdobíme dle vlastní fantazie, podáváme s bílým pečivem.

Poznámka

Na zdobení používám silnější sáčky určené na zmrazování potravin, ustřihnu růžek a vložím kovovou špičku.

Tyto vajíčka přidávám i na studené obložené mísy nebo jednoporcové obložené talíře.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 68 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vejce se sardelovou náplní

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo