Vejce se sardelovou náplní

Merylas Kuchařka: Merylas

Předkrmy 3 názory

Suroviny

3 vejce
60 g Rama nebo Flora v kelímku nebo jiný
sardelová pasta dle potřeby
špetka pepře
sůl není třeba nebo nakonec po ochutnání špetka
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vejce si uvaříme natvrdo a necháme vychladnout, nejraději uvaříme den předem.

  2. Rozkrojíme napůl, žloutky vyndáme a vyšleháme s tukem a sardelovou pastou do pěny.

  3. Vložíme do sáčku se zdobící špičkou a naplníme bílky. Dozdobíme dle vlastní fantazie, podáváme s bílým pečivem.

Poznámka

Na zdobení používám silnější sáčky určené na zmrazování potravin, ustřihnu růžek a vložím kovovou špičku.

Tyto vajíčka přidávám i na studené obložené mísy nebo jednoporcové obložené talíře.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 78 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vejce se sardelovou náplní

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: plněná vejce se sardelovou pastou obložené talíře studené mísy stracené vejce recept studené předkrmy obložené mísy a talíře recept plněná vejce sardelovou pastou plněná a obložená vejce obložené talíře foto studené předkrmy z vajec oblozene talire recepty vejce náplně na obložené mísy zdobení studených mís náplně do vajec studéné mísy foto zdobení studené mísy studená kuchyně obložené talíře oblozene misy napady vanocni studene predkrmy

Zapomněl/a jsem heslo