Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 054 kJ / 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,75 g |
Tuky | 1,06 g |
Vláknina | 6,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 108,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očištěnou dýni s mrkví nakrájíme na malé kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme.
Krok 2: Na panvi na ghí zpěníme cibulku, přidáme rýži a necháme chvíli osmahnout.
Krok 3: Poté přidáme dýni s mrkví. Zalijeme půlkou vývaru a necháme rýži nasát.
Po vypaření dolijeme zbytek vývaru a vaříme do měkka. Krok 4: Na konci můžeme zjemnit máslem.
Po vypaření dolijeme zbytek vývaru a vaříme do měkka. Krok 4: Na konci můžeme zjemnit máslem.
Zveřejněno 25. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňové rizoto pro nejmenší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6ONo
Moje poznámka
Dýňové rizoto pro nejmenší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6ONo
Nejnovější recepty
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno před 7 hodinami
Maková roláda s jahodami
Přidáno před 23 hodinami
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 22. 5. 2025 13:17
Hermelín ve slanině
Přidáno 22. 5. 2025 11:37
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno 22. 5. 2025 10:03
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno 22. 5. 2025 08:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna - jedna báseň
Cinderka před 3 minutami
Mléčná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Rychlá rajská omáčka
Standby před 4 hodinami
Cuketová zeleninová polévka bez mouky
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
janatka před 5 hodinami
Buchty na páře
janatka před 5 hodinami
Bábovka tvarohová
nicolxqe před 6 hodinami
Cibulačka po česku
Fitulka před 7 hodinami
Domácí rohlíky z majonézového těsta
janatka před 7 hodinami
Bageta / ciabatta
tecka před 8 hodinami
Suroviny:
dýně hokkaido,
mrkev,
cibule,
rýže,
vývar zeleninový,
ghee
Komentáře (3)