

Jáhlové "rizoto" / pro nejmensi
Suroviny
- Jáhly
- avokádo
- lučina
- kukuřice
- hrášek
- mrkev
- sůl
Postup přípravy receptu
3x spařené jáhly uvaříme ve dvojnásobném množství osolené vody (vaříme cca 15min).
Uvaříme zeleninu (je jen na vás co máte rádi), já většinou dávám kukuřici, hrášek, mrkev.
Mezitím rozmačkáme avokádo s lučinou.
Pak jen přidáme zcezenou zeleninu a jáhly. Podle chuti osolíme.
Poznámka od kuchařky
Tenhle rychlý a jednoduchý recept je vhodný i pro nejmenší, můj syn ho miluje, vařím mu ho cca od roka ;-)
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Jáhlové "rizoto" / pro nejmensi
-
Dlho som sa vracala k tomu receptu, práve kvôli avokádu, ale až teraz som sa rozhodla. Práve som dojedla a je to výborné, napriek tomu, že autorka to dala ako recept pre malé deti. lenže nezaškodí to ani dospelému.
Akurát som si to jemne okorenila bielym korením a zeleninu som orestovala asi 2 min na masle.
A k tomu čerstvú zeleninu.
-
jo,jo jakmile budu zase dělat hned foto přidám
-
No, hodně zajímavé rizoto. Škoda, že není fotka