Postup přípravy
Krok 1: Z těsta vyválíme plát asi 1/2 cm silný. Vykrojíme z něho kolečka v průměru asi 5 cm.
Krok 2: Položíme je na vál posypaný cukrem a lehce vyválíme-pouze po jedné straně.
Krok 3: Pocukrovanou stranou dáme na vymaštěný plech a pečeme ve středně vyhřáté troubě dokud cukr nezkaramelizuje.
Zveřejněno 18. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karamelové placičky z listového těsta "Krachle"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/59gR
Moje poznámka
Karamelové placičky z listového těsta "Krachle"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/59gR
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 21 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 1 hodinou
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 9 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 11 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 14 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 14 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 14 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 14 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 16 hodinami
Tématické fráze:
krachle,
placky z listového těsta,
placky z lystového těsta,
krachle recept,
recept na krachle,
listové těsto s karamelem,
listové těsto recepty,
řezy z listového těsta s karamelem,
vetrnik z listoveho testa,
listové těto,
listové těsto-krachle,
recept na pečení z listového těsta,
krachle, recept,
listové těsto s karamelový krém,
platy listové těsto recepty,
recepty z listového těsta,
placky s listové těsto recept,
placky z těsta,
kapsy z listového těsta recepty,
recept z listového těsta s karamelem
Suroviny:
těsto listové,
cukr krupice,
tuk
Komentáře (2)