Brynzové pagáčky

Lendiiik Kuchařka: Lendiiik

Předkrmy 5 názorů

Suroviny

250 g brynzy
250 g tuku
1 žloutek
300 g polohrubé mouky
(1 bílek)
kmín
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do prosáté mouky rozdrobíme brynzu a tuk, přidáme žloutek a zpracujeme těsto, které necháme v chladu půl hodiny odležet.

  2. Potom z něj vyválíme plát a vykrájíme kolečka, která přendáme na plech.

  3. Potřeme je rozšlehaným bílkem, posypeme kmínem a v předehřáté troubě upečeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Brynzové pagáčky

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Tohle si určitě udělám na Silvestra, možná..i zítra?:-D

    Odpovědět

  • Lendiiik Lendiiik(autorka receptu)

    většinou odpoledne,když je manža doma - peču a kluci mi u toho asistujou;-)

    Odpovědět

  • Lendiiik Lendiiik(autorka receptu)

    sodovka: no máš pravdu:-) na hostinu, půlku si schovám do mrazáku a půlku vždycky sežerem. Budeme slavit první narozeniny a rodina je docela roztrhaná, takže slavíme, v so, ne, příští víkend a ještě v týdnu musím pozvat známé.
    Jen dorty budeme objednávat tři.:-//:no: No, možná zkusím něj. upéct.

    Odpovědět

  • Sodovka Sodovka

    Lendiik,ty vypékáš jak na velkou hostinu. Kdy to stíháš? Klobouk dolu. :yes:

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    marisko sediva...tych ale je!!!:-)

    Odpovědět

Tématické fráze: pagáčky bryndzové pagáčky brynzové pagáčiky brynzové brinzové pagáče bryndzové pagáčiky brynzové kolečka brynzové pagáčiky recept brinzové pagačky brindzové pagače jak uvařit polentu brynove pagacky pagáčky recept recept na brynzové pagáčiky brynzovníky b rynzolvé pagíáčky byndzove pagače brindzové pagáčky recept brynza recepty pohankové předkrmy

Zapomněl/a jsem heslo