Křupavé pikantní chlebové tyčinky
Zbyl vám doma starší chleba? Během chvíle z něj můžete připravit skvělou pikantní chuťovku na večer, třeba k filmu. Stačí ho jen nakrájet na proužky, okořenit oblíbeném kořením a upéct.
Postup přípravy
Krok 1: Plech vyložíme pečicím papírem. Zapneme nahřívat troubu na 190 °C.
Krok 2: Krajíce nakrájíme na proužky a poklademe na plech.
Krok 3: Pokapeme olejem, posypeme kořením a vložíme do trouby. Pečeme zhruba 6-10 minut.
Zveřejněno 4. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé pikantní chlebové tyčinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER0Ek
Moje poznámka
Křupavé pikantní chlebové tyčinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER0Ek
Nejnovější recepty
Bramborový gratin s dýní
Přidáno před 39 minutami
Vepřové v arašídové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová roláda plněná houbami
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené brambory s krkovičkou a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Opečená vinná klobása
Přidáno před 5 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké čokoládové cookies
Ajda007 před 54 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
Dana123 před 1 hodinou
Knedlíky se slaninou
Wikki před 1 hodinou
Zavářka do polévky - žížalky vnučky Verunky
Surmei před 1 hodinou
Rajská polévka III
malaneta před 1 hodinou
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
arabam před 3 hodinami
Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse
magdalenka před 3 hodinami
Bramborový tatarák
magdalenka před 3 hodinami
Křupavá zelenina nakládaná v mořské soli
magdalenka před 3 hodinami
Bavorské červené zelí od Lemarti
magdalenka před 4 hodinami
Suroviny:
chléb,
olej olivový,
koření
Komentáře (7)