Zapečené brambory plněné parmazánem s kysanou smetanou
Tento jednoduchý a zároveň luxusní recept vás okouzlí svou kombinací jemného parmazánu, krémové kysané smetany a dokonale zapečených brambor. Perfektní jako příloha nebo hlavní chod, který nadchne vaši rodinu i hosty.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 552 kJ / 1 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,79 g |
Tuky | 110,70 g |
Vláknina | 3,40 g |
Cholesterol | 227 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 33,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory plněné parmazánem s kysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M81MP
Moje poznámka
Zapečené brambory plněné parmazánem s kysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M81MP
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 18 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 18 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 23 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 1 hodinou
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 3 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 3 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 5 hodinami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 16 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 16 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 17 hodinami
Suroviny:
brambory,
sůl,
pepř mletý,
smetana kysaná,
sýr parmazán strouhaný,
cibulka jarní,
paprika čerstvá červená,
máslo,
sýr parmazán strouhaný
Komentáře (9)
Děkuji za připomenutí “lodiček” a jejich úžasnou obměnu…