Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kostky po bratislavsku

Bratislavské plecko je lahodná smetanová omáčka se spoustou zeleniny, kterou můžeme podávat s těstovinami nebo s houskovým knedlíkem. Pokrájením masa na kostky si délku dušení masa značně zkrátíme.

Hodnocení receptu je 5,0 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava)

21. 2. 2023 10:57

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 014 kJ / 959 kcal
Bílkoviny112,23 g
Tuky40,35 g
Vláknina6,40 g
Cholesterol 388 mg
Sodík 420 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy34,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

7. 8. 2023 13:08

Moanka: moc děkuji :-K

Moanka Moanka

7. 8. 2023 06:00

Omáčka je snadná na přípravu a zároveň osloví i náročné strávníky… 👌😋 Děkuji za recept. 😊 Přeji krásný den. 😉

RubyRom RubyRom

5. 7. 2023 05:42

Veronika.Hrozna: Moc děkuji za vyzkoušení a za pochvalu. Mám radost. :-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

4. 7. 2023 20:40

Vařila jsem minulý týden, ale zapomněla jsem pochválit. Moc dobrý a jednoduchý recept.

RubyRom RubyRom

5. 3. 2023 15:44

Bodalinka: moc děkuji , i za fotku, mám radost :-K

Bodalinka Bodalinka

5. 3. 2023 12:43

Vařila jsem poprvé výborné :-8

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 2. 2023 21:21

I u nás je to jedno z oblíbených jídel:-8Jen nedávám protlak a tak asi i proto máš tak hezkou barvičku omáčky:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

22. 2. 2023 09:27

:-)<3:yes::yes: máš to moc krásné, také je dělám ale už dlouho jsem je nevařila :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, cibule, protlak rajčatový, mrkev, celer, hrášek, vývar masový, mléko, smetana na vaření, šťáva citronová, mouka hladká, olej, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové kostky po bratislavsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5Z2P