Nadívaná jablka
Jablka se nehodí jenom do moučníků, skvělé jsou i ve slané kuchyni. Vydlabaná jablka naplníme směsí jablek, drůbežího masa, smetany a vajec, posypeme sýrem a zapečeme. Nadívaná jablka můžeme podávat například se salátem.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaná jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVX2
Moje poznámka
Nadívaná jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVX2
Nejnovější recepty
Opékané pirohy
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 3 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 9 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 1 hodinou
Macecha řezy
lenulenka1. před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 2 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 2 hodinami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 2 hodinami
Rebarborový koláč
Libasaba před 3 hodinami
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 3 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 3 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 4 hodinami
Suroviny:
maso drůbeží,
cibule,
vejce,
jablko,
smetana kysaná,
sýr gouda,
sůl,
pepř mletý,
petrželka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.