Hruškový obrácený koláč
Obrácený koláč je klasický francouzský podzimní dezert. Připravuje se tak, že na karamelovou vrstvu poklademe kousky ovoce a to nakonec přelijeme těstem. Koláč je voňavý, šťavnatý a vypadá pěkně na pohled
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruškový obrácený koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ2nO
Moje poznámka
Hruškový obrácený koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ2nO
Nejnovější recepty
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno před 4 hodinami
Maková roláda s jahodami
Přidáno před 19 hodinami
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 23 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno 22. 5. 2025 10:03
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno 22. 5. 2025 08:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
Standby před 29 minutami
Cuketová zeleninová polévka bez mouky
Lenka Sedlackova před 44 minutami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
janatka před 1 hodinou
Buchty na páře
janatka před 1 hodinou
Bábovka tvarohová
nicolxqe před 2 hodinami
Cibulačka po česku
Fitulka před 3 hodinami
Domácí rohlíky z majonézového těsta
janatka před 4 hodinami
Bageta / ciabatta
tecka před 4 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
panilek před 5 hodinami
Panna cotta - italský dezert
LouLou před 12 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
kypřící prášek,
vejce,
olej,
cukr třtinový,
pudink vanilkový,
hruška,
máslo,
cukr krupice
Komentáře (1)