Jihočeský kapr
Snadný a rychlý oběd, pokud máte doma zásoby kapra. Potřebujete jen pár základních surovin a do 30 minut je zdravý oběd či večeře na stole. Podkovy z kapra můžete před úpravou na pár hodin namočit do mléka či smetany, jeho chuť se zjemní.
Postup přípravy
Krok 2: Mezitím očistíme žampiony, nakrájíme je na plátky a podusíme na másle. Do vymazané zapékací misky dáme porce ryby, poklademe dušenými houbami a posypeme nudličkami kapie. Krok 3: Zapečeme v troubě vyhřáté na 200 °C asi 15 minut a ozdobíme nasekanými bylinkami. Krok 4: Podáváme s opečenými brambůrky a zeleninovou oblohou.
Zveřejněno 26. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihočeský kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2YMg
Moje poznámka
Jihočeský kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2YMg
Nejnovější recepty
Meruňkový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 2 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 23 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno 19. 6. 2025 10:01
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánová bábovka s jogurtem
Milusedrabkova před 5 minutami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
soumar99 před 8 minutami
Knedlík z hladké mouky (pro nás, žijící v cizině)
Tereziena před 1 hodinou
Hovězí po myslivecku v PH
monyss před 2 hodinami
Pudingová bublanina z 1 vejce
Markeeta před 3 hodinami
Klobásy se zelím
pavelcicha před 4 hodinami
Salát s cottage
SenBri před 5 hodinami
Roládky na špejli
anicka1 před 5 hodinami
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 7 hodinami
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 7 hodinami
Suroviny:
kapr,
žampióny,
kapie,
olej,
máslo,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
čerstvé bylinky
Komentáře (1)