Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roládky na špejli

Hodnocení receptu je 5,0 (45×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 4. 2010 11:11

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 854 kJ / 682 kcal
Bílkoviny116,60 g
Tuky12,20 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 258 mg
Sodík 256 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy10,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

sebena sebena

8. 12. 2014 14:10

Janca21: Moc děkuji ;-) Brambory očistíme nakrájíme na osminky a uvaříme ve vodě. Na pánvi si rozpustíme kousek másla a ještě teplé brambory krátce osmahneme, posolíme a přidáme nějaké zelené bylinky co máme rádi a je hotovo :-)

Janca21

8. 12. 2014 12:55

Roládky vypadjí naprosto famózně :-) Děkuji za inspiraci na večeři. Můžu jen poprosit o recet na brambory? Celá kombinace se mi takhle strašně líbí :-) Děkuji :-)

Eliza Eliza

18. 5. 2010 20:53

Jsem tu po delší době a tohle mi hned padlo do oka :yes:. Sebeno, krásný recept, krásné fotky...:-p Rozhodně si ho ukládám, těším se na realizaci a bod posílám předem ;-).
Maso na takové roládky na špejli krájím stejně jako Mirča (a naučila jsem se to tady)...:-)

Jenny

15. 5. 2010 13:18

držte mi palce,zitra chci dělat na oběd,abych nedopadla jako Hell. :-D:-)),snad se mi to povede,mám trošku obavy...;-)bodík jsem dala už minule...:yes:

sebena sebena

6. 5. 2010 12:01

Já jsem ty roládky napichovala na špejle tak, že jsem ukrojenou roládku jednou rukou přidržela na prkýnku, tak aby nezměnila tvar a druhou rukou jsem roládku propíchla špejli, šlo to opravdu snadno...
Mirča má dobre tipy, určitě bych to taky tak udělala, kdyby mi to nešlo mým způsobem;-)

mirca75 mirca75

6. 5. 2010 11:43

Hell.:-)možná to chtělo jen maso při rolování více utáhnout a dát třeba na chvilku do chladu;-).Dobré je taky při přípravě takových jídel postupovat tak,že jehlou/špejlí propíchneme roládou a pak teprve ukrojíme plátek (myslím tím,že při dělání třeba 2cm silných plátků protneme zavinutou roládu asi 1cm od okraje špejlí a 1cm za tím odkrojíme(.Tak mám maso zachová svůj tvar a jde to poměrně dobře;-).Nevím,jestli jsem to napsala srozumitelně:-8.
Sebeno:-)recept vypadá velmi chutně:-p a protože dělám podobně,tak si dovolím přidat i boďku č.29;-).

Hell. Hell.

6. 5. 2010 11:25

Souhlasím, že to krásně vypadá a musí i krásně chutnat. :yes:
Zkusila jsem vyrobit tyhle šneky jen z krůtího masa, panenku nemaje.
Vůůůbec netuším, co jsem udělala špatně, ale chtít napíchnout roládku na špejli, byl nadlidský výkon. :-( Prostě se mi to rozmotávalo, propíchnout to nešlo (měla jsem kovové jehly), celé to nakonec na té jehle vypad hrozně. Strěpaté, neuspořádané, hrůza fakt. Dobré to bylo, což o to, ale teda vzhled byl za -5 ;-(
Nevíte někdo, co jsem dělala špatně? Mě se ten recept tuze líbí (hlavně právě vzhledově) a tak bych se oň nechtěla připravit jen proto, že se mi nedaří :-(

faraonka faraonka

1. 5. 2010 19:47

:yes::-K

peťa

20. 4. 2010 19:00

Vypadá to skvěle o víkundu vyzkouším ::-p

Danielle Danielle

18. 4. 2010 21:24

Nádhera!!! Další bodík na cestě!!! :yes:

majka42

17. 4. 2010 21:43

Vypadá to úžasně.:-))Určitě to vyzkouším:-K:yes::yes::yes:

ivulinka ivulinka

16. 4. 2010 20:02

Ivonko, to je nádherná fotka se skvělým receptem, bodík ti letí:-!

BETULINABABCA

16. 4. 2010 19:56

Ivonko vas receptik je super:-K delala jsem jen s malinkatou zmenou masicka ale vsem moc moc chutnalo.mate to i nadherne nafocene u me mate bodik:yes:

Jenda1 Jenda1

16. 4. 2010 18:58

Ivonko, takové špízy se běžně dělají;-). Já tuto kombinaci masa mám rád a díky za připomenutí dobrého receptu. Určitě brzy udělám. Máš to krásně nafocené. :-!:-)):yes::yes::-K. +22

sebena sebena

15. 4. 2010 23:16

Moc všem děkuji za komentáře a bodíky, koukám že nám to tu někdo pěkně rozvířil:-//:-D Docelá nechápu co je Petře nebo komukoliv takovému jako ona do toho, co kdo má doma v lednici a nebo co tady kdo píše do komentářu...... no jo hold zavist je zlá...... ;-):-D

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: maso na špejli kuřecí maso na špejli kuřecí na špejli kuřecí roládka na špejli kuřecí roládky na špejli kuřecí prsa na špejli mini kuřecí roládky jídlo na špejli šneci z kuřecího masa špízy na spejli drubezi recepty vepřové maso na špejli roládky spejli kuřecí prsíčka na špejli šneci na špejli kureci sneci na spejli jak udělat krásné fotky kureci roladky na spizu recept maso na spejli

Suroviny: prsa kuřecí, panenka vepřová, tymián, sůl, pepř mletý, olej, máslo, cibulka, mouka hladká, víno bílé

TopRecepty.cz

Roládky na špejli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XQzA