Klobásy se zelím

janek53 Kuchař:

Doba přípravy: asi 1 hodina PT1H00M 4 porce Jiné maso 12 názorů

515
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Suroviny

4 libovolné klobásy
1/2 kg kysaného zelí
1 větší cibule
2 stroužky česneku
1/3 l černého piva
kmín
sůl
sádlo
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Okapané zelí překrájíme, smícháme s cibulí nakrájenou na proužky a posekaným česnekem, okmínujeme a s citem osolíme.

  2. Vsypeme do sádlem vymazaného pekáčku, povrch pokryjeme pokrájenými klobásami a zalijeme pivem.

  3. Vložíme do trouby zahřáté na 220°C. Pečeme asi 3/4 hodiny, z toho první čtvrtinu přikryté, aby změklo zelí.

    Podáváme s bramborami nebo chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky


Ohodnoťte recept: Klobásy se zelím

  • ne.ver ne.ver

    Recept mě nadchl, takže jsem to hned vyzkoušela a mám pár poznámek: zelí musí být hodně okapané, jinak je to celé hrozně kyselé, piva bych dala příště určitě míň (tak deci myslím stačí) a taky bych to celé pekla tak půl hodiny dohromady maximálně (ale asi závisí na troubě). Jinak se mi to líbilo, díky za prima recept a určitě to někdy zkusím zas...

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    +14:yes::yes:za príma receptík:-p;-)

    Odpovědět

  • Ivana Ch Ivana Ch

    Teda to je báječný. Taťka s klukem to moc nemuseji ale já si to du udělat pro sebe. Mám na to hroznou chuť.

    Odpovědět

  • lemarti lemarti

  • Paprika Paprika

  • rebeka rebeka

    Janju,ty to umíš tak kráááááásně vysvětlit:-Ki manžel přitakává,že je to zdravé;-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    V tuto chvíli asi "kálím" na linii!!:-)):-D:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    janku, jak jsem přečetla tvůj komentář, že je to vlastně zdravé;-), tak nechám "linii":-O:-D na dvorku a jdu udělat:yes:

    Odpovědět

  • prskavka.bobo prskavka.bobo

    :yes: bodík letí

    Odpovědět

  • janek53 janek53(autor receptu)

    Rebeko, ale to je celé dietní a zdravé. Kys. zelí- samý vitamín, kvalitní klobásek- no co je v něm bílého masa, pivo- nejlepší jontový nápoj na světě, atd. atd:-)) Dík za bodík:-8

    Odpovědět

  • jahoda jahoda

    Výborná kombinace, s tím pivem a klobáskami se to zelí musí pěkně chuťově "vybarvit":yes::yes::yes:;-)

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Honzo,to vypadá moooc dobře:-!ale co štíhlá linie:-?za voňavý a jedoduchý receptík máš boda;-):yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo