Klobásy se zelím

janek53 Kuchař: janek53

Doba přípravy: asi 1 hodina 4 porce Jiné maso 12 názorů

Suroviny

4 libovolné klobásy
1/2 kg kysaného zelí
1 větší cibule
2 stroužky česneku
1/3 l černého piva
kmín
sůl
sádlo
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Okapané zelí překrájíme, smícháme s cibulí nakrájenou na proužky a posekaným česnekem, okmínujeme a s citem osolíme.

  2. Vsypeme do sádlem vymazaného pekáčku, povrch pokryjeme pokrájenými klobásami a zalijeme pivem.

  3. Vložíme do trouby zahřáté na 220°C. Pečeme asi 3/4 hodiny, z toho první čtvrtinu přikryté, aby změklo zelí.

    Podáváme s bramborami nebo chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Klobásy se zelím

  • ne.ver ne.ver

    Recept mě nadchl, takže jsem to hned vyzkoušela a mám pár poznámek: zelí musí být hodně okapané, jinak je to celé hrozně kyselé, piva bych dala příště určitě míň (tak deci myslím stačí) a taky bych to celé pekla tak půl hodiny dohromady maximálně (ale asi závisí na troubě). Jinak se mi to líbilo, díky za prima recept a určitě to někdy zkusím zas...

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    +14:yes::yes:za príma receptík:-p;-)

    Odpovědět

  • Ivana Ch Ivana Ch

    Teda to je báječný. Taťka s klukem to moc nemuseji ale já si to du udělat pro sebe. Mám na to hroznou chuť.

    Odpovědět

  • lemarti lemarti

  • Paprika Paprika

  • rebeka rebeka

    Janju,ty to umíš tak kráááááásně vysvětlit:-Ki manžel přitakává,že je to zdravé;-)

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    V tuto chvíli asi "kálím" na linii!!:-)):-D:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    janku, jak jsem přečetla tvůj komentář, že je to vlastně zdravé;-), tak nechám "linii":-O:-D na dvorku a jdu udělat:yes:

    Odpovědět

  • prskavka.bobo prskavka.bobo

    :yes: bodík letí

    Odpovědět

  • janek53 janek53(autor receptu)

    Rebeko, ale to je celé dietní a zdravé. Kys. zelí- samý vitamín, kvalitní klobásek- no co je v něm bílého masa, pivo- nejlepší jontový nápoj na světě, atd. atd:-)) Dík za bodík:-8

    Odpovědět

  • jahoda jahoda

    Výborná kombinace, s tím pivem a klobáskami se to zelí musí pěkně chuťově "vybarvit":yes::yes::yes:;-)

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Honzo,to vypadá moooc dobře:-!ale co štíhlá linie:-?za voňavý a jedoduchý receptík máš boda;-):yes:

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: klobása se zelím klobásy se zelím klobasy bavorská klobása se zelím klobasky se zelim bavorske klobasy se zelim klobasy na zeli recept na klobásy klobasa ze zelím norimberská klobása recept naložené klobásy klobásy v zelí norimberská klobása klobása v zelí bavorská klobása v zelí klobása na zelí bílá klobása se zelím klobásy zeli klobásy ze zelím recepty z klobás

Zapomněl/a jsem heslo