Krkonošské holubky
Plněné kapustové listy, takzvané holubky, nemusí mít pouze náplň z masa. Listy můžete naplnit restovanými čerstvými houbami s rýží. Tento velice chutný a bezmasý pokrm podáváme s vařenou rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkonošské holubky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8M1
Moje poznámka
Krkonošské holubky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8M1
Nejnovější recepty
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 5 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 5 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 11 minutami
Ořechová bábovka
SUMAVA před 16 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 2 hodinami
Rebarborový koláč
tara23 před 3 hodinami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 4 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Makupari před 5 hodinami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 6 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 6 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
JanaBalcarova před 6 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 6 hodinami
Suroviny:
listy kapustové,
houby čerstvé,
rýže,
cibule,
paprika čerstvá červená,
vejce,
olej,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
mouka hladká
Komentáře (4)