Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkonošské brambrdle

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 1. 2011 09:47

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ketka

13. 1. 2018 22:53

zizala: Byl to pořad ,,My rádi jíme,, s Bohdalovou, Novotným a Náhlovským

jarka

23. 2. 2016 23:14

Robim to iste,len namiesto tvarohu davam bryndzu :-

roland

28. 11. 2015 05:49

kolko muky,kolko vody,aby vzniklo dobre cesto

beda venerabilis

26. 11. 2015 12:15

Lara: V Polsku se toto jídlo nazývá pierogi ruskie (rusínské pirohy) a patří k zlatému pokladu polské kuchyně. Podává se na Štědrý večer.

krupska

25. 11. 2015 05:51

Jdu to zkusit,recept je jednoduchý a líbí se mi:-p

Lara

24. 11. 2015 22:56

Slovanske narody maji hodne společneho.Možna slyšeli o ukrajinskich varenikach,tak to jsou pravě oni,varianty naplně podle chutě(brambory a tvaroh,tvaroh,zeli..)testo nudlove,akorat mekke.Troufam řict že se to vaři v každe rodine.

Klariska Klariska

21. 10. 2015 13:27

Krušnohorské nikoliv krkonošské ;-):-p.
Jsem si hned říkala, že jsem o nich v životě neslyšela, přestože jsem z Podkrkonoší a mám prostudovanou výbornou krkonošskou kuchařku pana Marholda.

vanilka70 vanilka70

9. 9. 2014 10:04

znám užasná ňamka jen tu náplň trochu dochutím česnekem a pepřem a nebo mohou bejt jen samotné na jemno nastrouhané brambory studené samo. bodík letí k vám :yes:

Daranea Daranea

30. 8. 2012 10:47

Tak to se mi moc líbí, osobně patřím k těm, které uvaří i bez podrobného receptu a jsem pak na sebe pyšná, jak jsem šikovná :)

eva hubova eva hubova

1. 3. 2012 17:16

Rychlé, jednoduché a docela dobré:-p:-p náplň byla taková bez chuti, příště přidám nějaké koření:yes:6

zizala zizala (moderátorka)

23. 1. 2011 21:22

I já to znám podle pana Náhlovského, kdysi recept říkal v nějakém pořadu v televizi, on umí, stejně jako pánové Novotný a Troška, o jídle vyprávět tak, že máte pusu plnou slin :-p:-p
Už jsem je dlouho nedělala, díky za připomenutí :yes:

spagetka spagetka

23. 1. 2011 14:19

Také znám podle p. Náhlovského, doma jsme dělali dost podobně ;-):-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 1. 2011 13:47

Díky Romanovi a Amiře za upřesnění;-)

tejaja tejaja

23. 1. 2011 13:33

Tieto pirohy sa u nás varia okrem tejto náplne aj v kombinácii zemiaky + bryndza. Obe varianty sú výborné :yes: A polievajú sa cibuľkou orestovanou na údenej slanine. ;-)

Roman

23. 1. 2011 12:16

Zapomněl jsem, že ty rozšťouchané brambory se smíchají s půl kg tvarohu ....... omlouvám se.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krušnohorské brambrdle my rádi jíme recepty krkonošské brambory brambrle krkonošské brambrle krkonošská kuchařka-recepty krkonošské recepty krušnohorské brambrle krkonošská kuchařka recepty nahlovskeho brambrle recepty my rádi jíme krušnohorská kuchařka krkonošská lepenice bambrdle recept na brambrle krusnohorske kyselo recepty náhlovsky nahlovsky recepty krkonošské brambory recept krkonosské bambrle

Suroviny: brambory, tvaroh, smetana zakysaná, mouka, voda, sádlo, cibulka

TopRecepty.cz

Krkonošské brambrdle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nzAl