Tečkovaná bábovka
Bábovka patří mezi klasiku českých moučníků. V tomto jednoduchém receptu najdete spojení křupavého máku, který udělá i krásnou strukturu v těstě, citronové šťávy a smetany, která dodá těstu vláčnost a jemnost na chuti.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tečkovaná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r3K4
Moje poznámka
Tečkovaná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r3K4
Nejnovější recepty
Papriky plněné lečem
Přidáno před 8 minutami
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 20 hodinami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Rychlá květáková polévka
Přidáno před 23 hodinami
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno 10. 8. 2025 17:25:01
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 10. 8. 2025 17:24:11
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 9 hodinami
Smažené cukety
Tajemnost před 12 hodinami
Zelené fazolky na slanince
cherst před 12 hodinami
Houbová smaženice
Sam.79 před 12 hodinami
Osvěžující melounové smoothie
Valis před 13 hodinami
Drobenkový koláč
Popelkaa před 13 hodinami
Mrkvové šátečky od Ivety
Hanis před 14 hodinami
Oříšková bábovka
Kattyy před 14 hodinami
Květákový mozeček
mcmiruska před 15 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
smetana ke šlehání,
máslo,
mák,
šťáva citronová,
mouka hladká,
kypřící prášek do pečiva,
sůl,
sádlo,
strouhanka
Komentáře (3)