Plec s kedlubnou
Z vepřového masa připravíme mnoho různých pokrmů. Se svěžími kedlubnami můžeme uvařit směs s kousky vepřové plece. Tu stačí dochutit kmínem, solí a pepřem a podlít vývarem, aby bylo i dostatek omáčky.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plec s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7oE
Moje poznámka
Plec s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7oE
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 6 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 6 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 6 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 39 minutami
Ořechová bábovka
SUMAVA před 44 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 3 hodinami
Rebarborový koláč
tara23 před 4 hodinami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 5 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Makupari před 5 hodinami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 6 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 6 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
JanaBalcarova před 6 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 6 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
kedlubna,
cibule,
pepř,
sůl,
kmín celý,
sádlo,
vývar masový
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.