Griotka z černé jeřabiny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 376 kJ / 3 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,50 g |
Tuky | 25,00 g |
Vláknina | 162,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 262,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omyté bobule dáme do vody, přidáme citron a koření.
Krok 2: Přivedeme k varu a vaříme 20 minut.
Krok 3: Scedíme, přidáme 600g cukru a vaříme 10 minut.
Krok 4: Do vychladlé šťávy přidáme 0,5 l rumu a 0,25l vodky.
Zveřejněno 29. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Griotka z černé jeřabiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmX1
Moje poznámka
Griotka z černé jeřabiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmX1
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 23 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
st3la před 10 minutami
Tvarohový koláč s mandarinkami
Pavlina13 před 17 minutami
Květáková polévka
Pavluska75 před 25 minutami
Smažený květák
Pavluska75 před 26 minutami
Chleba bez hnětení
HejMira před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 3 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 11 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 13 hodinami
Tématické fráze:
griotka z černých jeřabin,
griotka z aronie,
černá jeřabina recepty,
griotka z cerneho bezu,
černá jeřabina,
černé jeřabiny recepty,
černé bobule,
griotka,
černá jeřabina recept,
černé jeřabiny,
jeřabina černá recepty,
likér z bobulí černého bezu,
liker z cerne jerabiny,
černý bez bobule,
černy jeřabina,
aronie griotka,
černý bez bobule recepty,
griotka z aronie recept,
recepty černá jeřabina,
černý bez bobule recept
Suroviny:
jeřabiny černé,
voda,
citron,
koření hřebíček,
skořice celá,
badyán,
rum,
vodka
Komentáře (5)