Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jeřabiny černé - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie285 kJ / 68 kcal
Bílkoviny1,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky1,00 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené0,60 g
–– mononenasycené0,40 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,00 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Griotka z černé jeřabiny

Griotka z černé jeřabiny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Omyté bobule dáme do vody, přidáme citron a koření.Přivedeme k varu a vaříme 20 minut.Scedíme, přidáme 600g cukru a vaříme 10 min.Do vychladlé šťávy přidáme 0,5 l rumu a…

Marie

Nejnovější recepty Více