Domácí griotka

jollka Kuchařka:

Doba přípravy: 12hod PT0H30M Nápoje 13 názorů

Přidat další fotografii
56
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Suroviny

1 l višňového vína nebo třešnového vína
12 kg cukru
griotková trest celá
slivovice
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Víno dáme trochu ohřát tak, aby se v něm rozpustil cukr, do studeného dáme trest, dolijeme podle chuti slivovicí může být chalupářská slivovice

Poznámka

Ozkoušeno a je to dobré

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky


Ohodnoťte recept: Domácí griotka

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Anna Kocikova::yes::yes::yes::-(( Máš pravdu, Aničko:-((

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    45natalie:Nejde nereagovat na Tvou poznámku;-)na to,kolik píšeš,že je Ti let-viz komentář u rcphttp://www.toprecepty.cz/recept/21226-velikonocni-...protože svůj věk 11 let v profilu neuvádíš je to opravdu hodnocení"znalce":-D:-DTebe bych doma mít nechtěla:no:

    Odpovědět

  • 45natalie 45natalie

    no to není griotka z višní to je z víno no fuj:-((

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Jollko,také dáváme raději litr vodky jako Vašík;-)Víno kupujeme v Lidlu-Kadarku,ale dáváme jen 2 dcl,aby griotka nebyla tak řídká:-D:-DBodík letí:yes:+

    Odpovědět

  • CigaretteSmoke CigaretteSmoke

    Děláme višňové víno domácí, višně dáme do demižonu, přidáme cukrovou vodu, dále by se měli přidat vinařské kvasinky, my jsme na to zapomněli a stejně bylo moc dobré:-)

    Odpovědět

  • jollka jollka(autorka receptu)

    Může se použít sangrie ovocné víno je pravda že čučo za 8kč se už nesežene:-(;-):yes:díky za bodečky taky by mě zajímalo jestli chutnalo:yes:

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    Jolliko. Taky jsem jí dříve dělával. Mám rád všechno co teče a i sladké druhy(likéry a vermuty), ale přidával jsem vodku, aby to mělo trochu říz.Opět jsi mi to připoměla, akorát bude asi problém sehnatvišňové, případně třešňové víno. (Dříve bylo běžně kmání. Kde ho kupuješ ty ?). Jinak ti dávám +bodík.

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Tady se odpovědi asi nedočkám....

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Tak se dívám na fotečku, Ivako, jaké víno jsi použila a jak griotka pak chutná? Dělávám totiž jen griotku s akloholem.

    Odpovědět

  • Pavel Pavel(neregistrovaný)

    Nemusí to být špatné, ale snad to nechcete nazvat griotkou?:-((

    Odpovědět

  • mardosa mardosa

  • jollka jollka(autorka receptu)

    já si myslím že jo bude kvalitnější:yes:

    Odpovědět

  • kedlubna kedlubna

    může být i "naša" domácí :-?:-p;-):-D

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo