

Domácí griotka
Doba přípravy: 12hod Nápoje 13 názorů
Postup přípravy receptu
Víno dáme trochu ohřát tak, aby se v něm rozpustil cukr, do studeného dáme trest, dolijeme podle chuti slivovicí může být chalupářská slivovice
Poznámka
Ozkoušeno a je to dobré
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Domácí griotka
-
Anna Kocikova:
Máš pravdu, Aničko
-
45natalie:Nejde nereagovat na Tvou poznámku
na to,kolik píšeš,že je Ti let-viz komentář u rcphttp://www.toprecepty.cz/recept/21226-velikonocni-...protože svůj věk 11 let v profilu neuvádíš je to opravdu hodnocení"znalce"
Tebe bych doma mít nechtěla
-
no to není griotka z višní to je z víno no fuj
-
Jollko,také dáváme raději litr vodky jako Vašík
Víno kupujeme v Lidlu-Kadarku,ale dáváme jen 2 dcl,aby griotka nebyla tak řídká
Bodík letí
+
-
Děláme višňové víno domácí, višně dáme do demižonu, přidáme cukrovou vodu, dále by se měli přidat vinařské kvasinky, my jsme na to zapomněli a stejně bylo moc dobré
-
Může se použít sangrie ovocné víno je pravda že čučo za 8kč se už nesežene
díky za bodečky taky by mě zajímalo jestli chutnalo
-
Jolliko. Taky jsem jí dříve dělával. Mám rád všechno co teče a i sladké druhy(likéry a vermuty), ale přidával jsem vodku, aby to mělo trochu říz.Opět jsi mi to připoměla, akorát bude asi problém sehnatvišňové, případně třešňové víno. (Dříve bylo běžně kmání. Kde ho kupuješ ty ?). Jinak ti dávám +bodík.
-
Tady se odpovědi asi nedočkám....
-
Tak se dívám na fotečku, Ivako, jaké víno jsi použila a jak griotka pak chutná? Dělávám totiž jen griotku s akloholem.
-
Nemusí to být špatné, ale snad to nechcete nazvat griotkou?
-
-
já si myslím že jo bude kvalitnější
-
může být i "naša" domácí