Vepřové medailonky na zeleném pepři
Nejšťavnatějším kouskem z vepřového je panenka, která se těší velké oblibě. Šťavnatý kousek masa na zeleném pepři, připravený se smetanovou omáčkou, můžete připravit i jako slavnostní oběd.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZGOG
Moje poznámka
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZGOG
Nejnovější recepty
Kachní prsa s čekankovým salátem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 12 hodinami
Krémová česnečka
Přidáno před 14 hodinami
Buchta na plech
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z červené čočky
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené špagety à la lasagne
Přidáno před 16 hodinami
Zelí bílé hlávkové zase jinak dělané
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
brtna před 7 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
Jan Nemec před 9 hodinami
Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny
brtna před 10 hodinami
Rýže s domácí vepřovkou na srbský způsob
Sahula před 11 hodinami
Tarhoňoto na srbský způsob
Sahula před 11 hodinami
Vepřové maso na thajský způsob
Sahula před 11 hodinami
Krůtí srdíčka na smetanovém halali v PH
DunkaStehlikova1975 před 12 hodinami
Vaječná tlačenka
[email protected] před 14 hodinami
Koprová polévka
Jikaprg před 16 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jjulie před 16 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
mouka hladká,
sádlo,
cibule,
pepř zelený sterilovaný,
kapary,
smetana,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.