Vepřové medailonky na zeleném pepři
Nejšťavnatějším kouskem z vepřového je panenka, která se těší velké oblibě. Šťavnatý kousek masa na zeleném pepři, připravený se smetanovou omáčkou, můžete připravit i jako slavnostní oběd.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZGOG
Moje poznámka
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZGOG
Nejnovější recepty
Guláš z václavek
Přidáno před 9 minutami
Houbičky nakyselo
Přidáno před 2 hodinami
Králičí ledvinky v rozmarýnovo-smetanové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Srnčí na víně s liškami
Přidáno před 6 hodinami
Frgál se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Celerová pomazánka
Přidáno 4. 10. 2025 12:25:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák s masovou směsí
JanaPav před 5 minutami
Frgál se švestkami
jalamo před 19 minutami
Hrnková buchta s tvarohem
Barunka1 před 24 minutami
Guláš z vepřového masa s bramborami a houbami
hhoumrr99 před 43 minutami
Rýžový nákyp
BobBeesheq před 1 hodinou
Rychlé muffiny s kousky čokolády
Dominaj před 1 hodinou
České kynuté buchty
Kakoska před 1 hodinou
Rohlíkové knedlíky
Zuzana61 před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Lida25 před 1 hodinou
Mrkvové muffiny nebo koláč
Susanna před 2 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
mouka hladká,
sádlo,
cibule,
pepř zelený sterilovaný,
kapary,
smetana,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.