Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slané preclíky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 2. 2008 23:52

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 381 kJ / 1 525 kcal
Bílkoviny43,59 g
Tuky47,24 g
Vláknina10,60 g
Cholesterol 114 mg
Sodík 135 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy226,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

andrea

4. 5. 2014 20:07

taky chci ale nevim jak to udelat z mamkou :-K:-):yes::-?

Kejty

4. 10. 2013 23:45

Zdravím, jak asi dlouho/na kolik pečete? Takhle pěkně lesklé preclíky máte jen tak, nebo jsou potřené vajíčkem? Díky :)

musenka

24. 5. 2013 14:24

Efka:ja pouzila sadlo. ten tuk pry dodda preclikum tu krupavost, tak na tuku nesetrit.

Efka

21. 1. 2013 19:48

Hloupý dotaz vegetariána:-8: co se do preclíků dává za ten tuk? používá se někdy sádlo? Diky za odpoved...

zuzu

17. 11. 2012 20:42

Jak dlouho to péct a nakolik?? :-?:-? :-? :-)

Stázka

19. 7. 2012 19:38

dobrý den, dnes jsem je upekla, jsou dobré, ale udělala jsem někde chybu, navrch jsou chřupavé, ale uvnitř měkké, co stím

Elizabeth

29. 6. 2012 18:56

doporučuji! přávě jsme je dodělala a opravdu jsou výborné :)

Jsou výborné

4. 6. 2012 15:56

jen je nevaříme, ale rovnou pečeme.

Roman

2. 3. 2012 07:22

Já dělám preclíky z kila mouky, čtyř žloutků, 6 deka kvasnic a 7 deci mlíka. Ale hlavně tam dám tak půl lžičky mletého zázvoru - ale ne víc!!! spíš míň. A když se to pak před pečením obalí horní stranou v máku, tak ve výsledku to chutná skvěle - jako čerstvé máslo, fakt.

Janako

12. 2. 2012 13:28

Jsou opravdu perfektní, teď jsem je dodělala, můžu doporučit. :-p:yes:

Petra

28. 11. 2011 18:36

zkousela jsem je z celozrne mouky a také báječné! Super recept! :-))

spagetka spagetka

28. 4. 2011 19:49

Přidávám fotku, dnes jsem to upekla jako pohoštění na vernisáž výstavy - zmizelo jako první :-p:-p:yes::yes:

Markéta

4. 7. 2010 19:39

Dobrý den, preclíky jsou krásné, ale chtěla bych se zeptat, bez té vody to nejde? Chtěla bych je udělat v restauraci a mám tam docela foft, vypomáhám tam a majitel je rád, když se něčím přilepší hostům.:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 8. 2009 13:55

Téééda, koukám, jak puk z branky!:-O:yes:

bazalka

8. 8. 2009 11:44

Tyhle preclíky jsou nejlepší, takové klasické křupavé, prostě tak, jak má preclík být. Já dělám jen kroužky, ale váleček stáčím do spirálky a pak teprve spojím. Sypu hrubou solí a také mákem. :yes::-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: preclíky recept recept na preclíky preclíky těsto na preclíky recept preclíky preclík preclíky bez kynutí preclík recept preclíky z kynuteho testa recepty na preclíky preclíky v čokoládě recepty preclíky nejlepší preclíky kynuté preclíky preclíky s mákem recept nekynuté preclíky jak udělat precliky sladke preclíky preclíky recepty slané preclíčky

Suroviny: mouka hladká, tuk, žloutek, droždí, kvásek, mléko, mák, sůl

TopRecepty.cz

Slané preclíky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5VA