Vepřové řízky ve sněhu

tejaja Kuchařka: tejaja

Vepřové maso 14 názorů

Suroviny

4 vepřové řízky
sůl
hladká mouka
3 vejce
trocha mléka
strouhanka
olej
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Mäso naklepeme, osolíme a obalíme v múke, v žĺtkoch rozmiešaných s mliekom, v strúhanke a nakoniec v snehu z bielkov.

  2. Vyprážame pomaly v horúcom tuku.

  3. Takto obalené rezne sú šťavnatejšie ako klasicky obalené a pekne narastú.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové řízky ve sněhu

  • spagetka spagetka

    A koukám, že tenhle recept je taky maso se sněhem už starší a já ho přehlédla :-O:-O:-O, myslím, že jak tento recept tak i ty sněhové řízečky z kuřecího od miky jsou dobré k vyzkoušení ;-):-p:yes: Kombinacím se meze nekladou a se sněhem jsem to asi nedělala nikdy, spíš určitě ;-);-)

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    Ivana79: Ivanka ďakujem, som rada, že chutnalo ;-) A vďaka j za fotečky :-D;-)

    Odpovědět

  • Ivana79 Ivana79

    Tejaja,toto boli najmäkšie a najlepšie rezne aké sme kedy jedli :-*:-p:yes: Skvelé!!!! :-K

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    Daduli: Ďakujem, som rada, že chutilo;-)

    Odpovědět

  • Daduli Daduli

    :-p Super nápad, právě uděláno místo vepřového použito stehení kuřecí masíčko a k tomu bramborová kaše. Posílám bodík za dobrý dlabaneček.

    Odpovědět

  • danielle72 danielle72(moderátorka)

    To musím zkusit:yes:, když peču, bílky mi pravidelně zbývají, pak nezbývá než je usmažit a rozkrájet do pomazánek. Tahle možnost se mi ale zdá šikovnější ;-) Přidávám bod:-K

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Zbyly i bílky a tak jsem zkoušela sníh z nich použít na tento recept. Nejdřív jsem udělala jen dva zkušebně a byla jsem opravdu překvapená, jak jsou řízky dobré a šťavnaté. Takže jsem takto usmažila i zbylé. A určitě nedělám naposled.:yes:+5

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

  • Jikotka Jikotka

    Už jsou řízky v oblíbených,co nejdříve je vyzkouším :-p:-p:yes:

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    Terezko. Já čučím jako tele na nová vrata. Při prvé příležitosti to vyzkouším i když zprvu budu za blázna. ale je to zajímavé. A jestli mi to nesesujou, tak mám čím se na chatě zase vytahovat. Ale budu tomu říkat že dělám řízky v peřině. :-O . +bodík

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Moja mamka mala vo zvyku takto smažiť rezne a ozaj sú inakšie ako klasickým spôsobím. Úplne som na tento spôsob zabudla, ďakujem za pripomenutie!

    Odpovědět

  • kedlubna kedlubna

    tak už si to tisknu, určitě vyzkouším, toto obalování jsem ještě nikde neviděla :-O vypadá to moc slibně :-p

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    jéje, to je mi ľúto, ale vyskúšaš nabudúce, aspoň sa máš na čo tešiť;-)

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    no....nemohla si tento recept vlozit skor? prave vyberam posledne rezne...obalene normalne....mohla som vyskusat tieto snehove.

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vepřové řízky řízky pod sněhem obalované vepřové řízky obalovany veprovy rizek řízek ve sněhu zbylé řízky jak se děla snih recept na vepřový řízky vepřové řízky recept obalovane řízky vepřové vepřové řížky recepty recepty vepřové řízky jak obalit vepřový řízek řízky v bílku řízek v bílku řízky obalované v bílku řízky obalené v bílku sníh recept řízek obalený ve sněhu řízek na sněhu

Zapomněl/a jsem heslo