Vícezrnné kaiserky
Domácí kaiserky z kombinace bílé a vícezrnnné mouky krásně voní kmínem a jsou nadýchané. Jejich příprava není nijak složitá a zvládnou ji i začátečníci. Stačí jen pár surovin a trpělivost s kynutím těsta a čerstvé pečivo je na stole. Po kaiserkách z obchodu už zaručeně nesáhnete.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vícezrnné kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADA13
Moje poznámka
Vícezrnné kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADA13
Nejnovější recepty
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 12 hodinami
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 17 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno před 18 hodinami
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno 31. 5. 2025 12:12
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šišky z mletého masa v královské slanině
Andaluzie před 14 sekundami
Kynuté tlačené koláčky
Teruli před 3 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
martiline před 10 hodinami
Krkovička na houbách sušených a nakládaných
MarcelaPa před 11 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Irena_Hrr před 12 hodinami
Rychlý čočkový salát
Cejenka před 12 hodinami
Medová kuřecí prsa
Gustavo před 12 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Renefer před 13 hodinami
Jahodová zmrzlina
Vilem1 před 14 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Cejenka před 14 hodinami
Suroviny:
mouka,
mouka polohrubá,
cukr,
sůl,
olej,
mléko,
droždí,
vejce,
kmín celý
Komentáře (2)