Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 989 kJ / 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,53 g |
Tuky | 46,67 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 6,15 g |
Sacharidy | 20,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71n8
Moje poznámka
Fazolový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71n8
Nejnovější recepty
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 4 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 7 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 10 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka
Valis před 7 minutami
Rybí pomazánka moje
Valis před 8 minutami
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 1 hodinou
Kořeněná černá čočka s mrkví
Helen.salemiynah před 2 hodinami
Rybízová zmrzlina
Renata1101 před 2 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 4 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 5 hodinami
Vynikající pizza
bigbys před 6 hodinami
Špagety à la carbonara
Bensat před 6 hodinami
Tématické fráze:
fazolový salát,
recept na fazolový salát,
salát ze sterilovaných fazolí,
salát z fazolí,
fazolový salát recept,
fazolové saláty,
fazolový salát s párkem,
fazolovi salát,
fazolovysalat,
salát ze sterilované fazole,
sterilovaný fazolový salát,
salát fazolový,
fazulovy salat,
fazolovy salat sterilovany,
sterilované fazole salát,
salát s fazolí,
fazolkovy salat,
fazolový salát s kuřecím masem,
fazolový salát recepty,
fazole salat
Suroviny:
fazole ve slaném nálevu,
cibule,
párky,
sýr tvrdý,
kečup sladký,
majolka,
sůl,
pepř bílý
Komentáře (5)