

Fazolový salát
Suroviny 4 porce
- 2 konzervy sterilovaných fazolí ve slaném nálevu (červené nebo bílé)
- 1 střední cibule (lepší je červená)
- 3 nožičky kuřecích párků
- 15 dkg tvrdého sýra
- sladký kečup
- Majolka®
- sůl
- bílý pepř
Postup přípravy receptu
Fazole slijeme a propláchneme, necháme okapat. Párky nakrájíme na kolečka, sýr na kostičky, cibuli oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na půl kolečka.
Fazole, párky, sýr a cibuli dáme do mísy, trochu opepříme bílým pepřem a přidáme kečup a majolku. Salát promícháme,případně dosolíme a podáváme s pečivem.
Poznámka od kuchařky
Množství kečupu a majonézy neuvádím, množství i poměr nechávám na chuti kuchařky nebo strávníků.
Pokud se vám podaří uchovat salát do druhého dne, je ještě lepší.