Broskvovo-mandlový koláč
Broskvový koláč je lehký, vláčný a plný přírodních chutí. Špaldová mouka, mandle a lněná semínka vytvářejí zdravější základ, kokosový cukr a javorový sirup dodávají jemnou sladkost. Šťavnaté broskve a křupavé mandlové plátky tvoří dokonalý letní dezert.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvovo-mandlový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADAj1
Moje poznámka
Broskvovo-mandlový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADAj1
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 59 minutami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 3 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 4 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 4 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 5 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 5 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 7 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 7 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 7 hodinami
Suroviny:
olej kokosový,
mouka špaldová hrubá,
mandle,
semínka lněná,
cukr kokosový,
vanilka,
kypřící prášek,
soda jedlá,
mléko rostlinné,
sirup javorový,
rum,
ocet jablečný,
broskve,
mandle plátkové,
olej kokosový
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.