Jelítka po staročesku
Jelítka jsou zabijačkovou pochoutkou typickou pro naši zemi. Jejich výrazná masová chuť se skvěle snoubí s dušenou ovocnou směsí. Do té použijeme sušené švestky a kousky jablek. Jako přílohu pak můžeme zvolit třeba bramborové pyré.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelítka po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADWA3
Moje poznámka
Jelítka po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADWA3
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno před 22 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušená mrkev
Fitulka před 10 minutami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 17 minutami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 26 minutami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 31 minutami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Krkovice pečená na bramborech
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Vepřová kýta na zelenině
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
martianekk před 1 hodinou
Cuketový perník
martianekk před 2 hodinami
Čočkový salát s vejci
Praevka před 3 hodinami
Suroviny:
jablko,
švestky sušené,
jelito,
petrželka,
sůl,
pepř bílý mletý,
tuk
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.