Králík v houbové omáčce
Králičí maso je krásně jemné a skvěle chutná v kombinaci s čerstvými houbami. Králičí stehna dušená s cibulí a houbovou omáčkou mají výraznou, přitom delikátní chuť a jsou ideálním pokrmem pro slavnostní i nedělní oběd.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík v houbové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2RP5
Moje poznámka
Králík v houbové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2RP5
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Jelení závitky
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 3 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 23 minutami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 56 minutami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 1 hodinou
Houbové rizoto
Konstantin. před 1 hodinou
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 1 hodinou
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 2 hodinami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 2 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
cibule,
sádlo,
houby čerstvé,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.