Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 808 kJ / 1 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 225,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vánoční punč od nás
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OMpp
Moje poznámka
Vánoční punč od nás
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OMpp
Nejnovější recepty
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 52 minutami
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 14 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 23 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí špízy
Renata1988 před 5 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 7 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 7 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 12 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 13 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 16 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 16 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 17 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 17 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
punč z bílého vína,
vánoční punč z bíleho vína,
vánoční punč z červeného vína,
vanocni punc,
punc z vina,
francouzský punč,
bílý vánoční punč,
viny punc,
vánoční punč s pomerančem,
vánoční punč z cerveneho vina recept,
francouzsky punc recept,
punč,
bílý punč,
recept na vánoční punč,
vánoční punč- recept,
vánoční punč s červeným vínem,
vánoční punč bílé víno,
vanocni punc bily,
recept vánoční punč,
vánoční punč recept
Suroviny:
pomeranče,
citron,
cukr krystal,
voda,
víno bílé,
rum
Komentáře (4)