Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Kořeněné svařené víno

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 12. 2009 22:50

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie9 013 kJ / 2 154 kcal
Bílkoviny12,09 g
Tuky5,91 g
Vláknina33,62 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 89 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy268,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Miquel

24. 11. 2016 13:58

Místo vody používám pomerančovou šťávu a místo brandy dávám třtinový rum a likér Cointreau ;-)

rebeka

29. 1. 2011 09:17

tahle krása:-8:-Kna mě koukla z náhodných...téééda:-Ořeknu ti,milá Eli,ač v procesu(pracovním)dala bych si hned;-):yes::-D

Simona Skolakova

23. 11. 2010 14:48

Tak teď bych si dala sklenku svařáku podle Eliz:-p:-Kpočasí k tomu úplně vybízí.:-p;-):yes:+1

Lusinda79

22. 12. 2009 21:11

Přidala jsem foto, moc dobré...pouze doporučuji jen jednu sklenku;-)Cukru jsem dala jen dvě lžíce.plus:yes:

Jikotka

20. 12. 2009 11:00

Jsem sice 99%abstinent,nic mi to neříká,ale fotky jsou 100 %...:yes::yes::yes::-K

Eliza

20. 12. 2009 10:14

Moc děkuji za pochvaly...:-K:-K Opravdu moc.

Merylas

20. 12. 2009 08:29

Eliz, fotky jsou opravdu nádherné. Pokud bych recept vyzkoušela, tak nevám, jestli bych pak vůbec viděla:-D Ale už jak to čtu, tak vím, že to bude :yes::-)

maris

20. 12. 2009 08:24

Elizo - :-p, krásné fotky:yes:

Iljusa

20. 12. 2009 08:21

:-p:yes:

džango

20. 12. 2009 07:17

a u nás se do svařeného vína strká :-O rozpálený hřebík na kamnech - dříve se tam dával rozpálený pohrabáč - a neptejte se mě proč :-( - je to tradice

pipre

19. 12. 2009 23:39

Hmm, tak to musí být voňavá síla:yes:6

spagetka

19. 12. 2009 23:12

:-pEliz a víš co ještě já dávám - kousínek kardamomu, jinak taky tak, včera jsme měli :-p:-p:-p:yes::yes:

thomassinno

19. 12. 2009 23:11

Nádhera - super ingredience ... posílám bodík a ukládám k vyzkoušení:yes:

drahulin

19. 12. 2009 23:10

Eli, hned bych si dala.;-)

jana73

19. 12. 2009 23:05

Eli:yes:ted jsem se vratila z venku a to by teda opravdu bodlo. Posílam bod:-*

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: svarene vino koření do svařeného vína svarene vino recept příprava svařeného vína vánoční svařák recept na svařené víno svařák recept koření do svařáku vánoční svařák recept recept svařené víno jak připravit svařené víno svarák recepty recept na vánoční svařák recept na svařák jak připravit svařák svařak koření svařené víno s badyaném svařene vino bile vánoční svařené víno svarene vino foto

Suroviny: víno červené, brandy, voda, pomeranče, citron, koření hřebíček, badyán, skořice celá, ořech muškátový strouhaný, zázvor sušený, cukr

TopRecepty.cz

Kořeněné svařené víno

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/91yB