Postup přípravy
Krok 1: 3x spařené jáhly uvaříme ve dvojnásobném množství osolené vody (vaříme cca 15min).
Krok 2: Uvaříme zeleninu (je jen na vás co máte rádi), já většinou dávám kukuřici, hrášek, mrkev.
Krok 3: Mezitím rozmačkáme avokádo s lučinou.
Krok 4: Pak jen přidáme zcezenou zeleninu a jáhly. Podle chuti osolíme.
Zveřejněno 4. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhlové "rizoto" / pro nejmensi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q2A
Moje poznámka
Jáhlové "rizoto" / pro nejmensi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q2A
Nejnovější recepty
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno před 12 hodinami
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno před 13 hodinami
Domácí třešňový sirup
Přidáno před 13 hodinami
Kynuté knedlíky
Přidáno před 18 hodinami
Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Přidáno 7. 6. 2025 05:05
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkové těsto na palačinky pro mlsné lidi
absolut.girl před 18 minutami
Tuňáková pomazánka s tvarohem
Sahula před 10 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Sahula před 10 hodinami
Tuňáková pomazánka se sušenými rajčaty
Sahula před 10 hodinami
Vepřové výpečky na černém pivu
Sahula před 10 hodinami
BeBe střecha s banánem
Majavcelicka před 13 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Jakubka před 13 hodinami
Jihočeská kulajda
poirotka před 14 hodinami
Kuřecí špalíčky na divoko
poirotka před 14 hodinami
Tématické fráze:
jáhly recepty,
jáhly recepty pro děti,
rizoto,
rizoto z jáhel,
jáhle,
jáhly pro děti,
jáhly recept pro deti,
jáhlové rizoto se zeleninou,
rizoto pro děti,
recepty z jáhel pro děti,
jahlove recepty,
recepty jáhle,
jáhly recepty-rizoto,
avokado pro deti,
jáhly a děti,
jáhlové,
dietní míša řezy,
dietni rizoto,
recepty s jáhly pro deti,
recepty pro deti jahly
Suroviny:
jáhly,
avokádo,
lučina,
kukuřice,
hrášek,
mrkev,
sůl
Komentáře (4)